18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μασλαρινός: «Έτοιμοι για τον Παναθηναϊκό»

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά στον εντός έδρας αγώνα του με την Ελευθερία Μοσχάτου και το πλήρωσε με τον αποκλεισμό του από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Οι Θεσσαλονικιές βρέθηκαν από νωρίς να κυνηγούν στο σκορ κι εν τέλει δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν την έδρα τους στον πρώτο φετινό επίσημο αγώνα τους. «Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο δεκάλεπτο μας στοίχισε, αφού στα υπόλοιπα το επιμέρους σκορ μας βρήκε είτε ισόπαλους είτε να προηγούμαστε. Υπάρχουν και άλλα κομμάτια μέσα στο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα, έτσι ώστε στο τέλος να μπορούσαμε πιο εύκολα να γυρίσουμε το παιχνίδι», παραδέχθηκε μετά το τέλος του ματς ο προπονητής τους, Βασίλης Μασλαρινός.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτριών του, ασχέτως αποτελέσματος. Όπως συμπλήρωσε: «Είμαι, πάνω από όλα, ευχαριστημένος με τη διάθεση που δείχνουν τα κορίτσια... Ουσιαστικά παίξαμε με μία ξένη παίκτρια σήμερα (06/10), σιγά σιγά θα ενταχθεί και η Μάγκι Μούλιγκαν στη φιλοσοφία της ομάδας και στόχος μας είναι να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό είναι ντέρμπι και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για αυτό».

H Φαίη Κωτούλα, από την πλευρά των παικτριών, ανέφερε: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα μας φέτος. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Δεν ξεκινήσαμε στο παιχνίδι όπως θα έπρεπε, όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Μας στοίχισε το ξεκίνημα, καθώς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ωστόσο καταφέραμε και αλλάξαμε τη ροή του αγώνα, παίξαμε καλό μπάσκετ και αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι. Θα δουλέψουμε σκληρά από εδώ και πέρα, την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια πολύ καλή σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ