13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μαρούσι : Και εμπειρία και νιάτα με Κανέλλη, Παπαγιάννη και Προίσκο (pics)

Ακόμη τρεις ανανεώσεις για το Μαρούσι, το οποίο κράτησε σχεδόν όλο τον βασικό του κορμό.

Έτσι, και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην ομάδα των Βορείων προαστίων, τόσο ο Παντελής Κανέλλης, όσο και οι Μηνάς Παπαγιάννης και Αλέξανδρος Προίσκος. Ο πολύπειρος φόργουορντ Παντελής Κανέλλης θα βρεθεί για μια ακόμη σεζόν στο Μαρούσι, ενώ την σεζόν που μας πέρασε είχε 4,7 πόντους με 3,7 ριμπάουντ. Ο 19χρονος φόργουορντ Μηνάς Παπαγιάνης στην δεύτερη του σεζόν στην Α2 και στην πρώτη στον Άγιο Θωμά είχε 2,6 πόντους με 3,5 ριμπάουντ, έχοντας ως κορυφαία στιγμή τους 12 πόντους απέναντι στην Καβάλα με 4/5 τρίποντα με 7 ριμπάουντ.

Ο 21χρονος φόργουορντ, Αλέξανδρος Προίσκος, στην πρώτη του χρονιά στην Α2 ήταν αξιοπρεπέστατος, έχοντας μάλιστα 5 πόντους και 2,6 ριμπάουντ σε 21 παιχνίδια, σημειώνοντας μάλιστα 11 πόντους απέναντι σε Αγρίνιο, Ολυμπιακό και Παγρκάτι.

Αναλυτικά :

«-R E N E W A L

Το ΔΣ και η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τoν Pantelis Kanellis

-R E N E W A L
Το ΔΣ και η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τoν Minas Papagiannis»

-R E N E W A L
Το ΔΣ και η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τoν Alexandros A. Proiskos



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ