20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μαρούσι : Ο Μηνάς Παπαγιάννης…μεγάλωσε

Αν νομίζετε ότι υπάρχει μόνο ένας Παπαγιάννης για να μας απασχολεί, αυτό θα πρέπει να το βάλετε στην άκρη, καθώς ο αδελφός του Γιώργου, ο Μηνάς δείχνει να ωριμάζει, αρπάζοντας την ευκαιρία που του δίνει το Μαρούσι και ο Γιώργος Σκαραφίγκας.

Ο 19χρονος φόργουορντ (2.04) ξεκίνησε να ασχολείται με το μπάσκετ από τα Μέγαρα, για να περάσει μια διετία στις ΗΠΑ, στο Jesuit High School, την ίδια εποχή που ο Γιώργος βρισκόταν στο NBA και στο Σακραμέντο. Στη συνέχεια βρέθηκε στο εφηβικό του Παναθηναϊκού, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σιούτη, και την περσινή αγωνιστική περίοδο πήρε μια πρώτη γεύση από το πρωτάθλημα της Α2, όταν ο Μάης Κωνσταντινίδης του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Δάφνη Δαφνίου.

Την τρέχουσα σεζόν βρέθηκε στο Μαρούσι, και στο χθεσινό (8/5) παιχνίδι με την Καβάλα έφτασε σε ρεκόρ καριέρας, έχοντας 12 πόντους με 4/5 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 16 βαθμούς αξιολόγησης σε 22 λεπτά συμμετοχής. Το μακρινό σουτ είναι το δυνατό σημείο του ψιλόλιγνου φόργουορντ και στα 19 του χρόνια δείχνει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ