22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μαρκόπουλος: «Μας κόστισε η κούραση»

Ο τεχνικός του Άρη, Σούλης Μαρκόπουλος, μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Ηρακλή και στάθηκε στον παράγοντα της κούρασης ως τον πιο καθοριστικό για την κακή εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» σήμερα.

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, έκανε πολύ καλή και μεστή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πέτυχε μια δίκαιη νίκη. Δεν παίξαμε καθόλου καλά, βγήκαμε από την αρχή έξω από το παιχνίδι. Αποσυντονιστήκαμε αρκετά γρήγορα, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, αλλά η κούραση δημιούργησε αδυναμία στους παίκτες να βρεθούν σε καλή κατάσταση. Φυσιολογικό ήταν να κάνουμε λάθη και να δώσουμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και μέσα από επιθετικά ριμπάουντ. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βελτιωθούμε σε αυτούς τους τομείς».

Για το πόσο επηρεάζει ο τραυματισμός του Μποχωρίδη και ποια είναι η πορεία της αποθεραπείας του: «Είναι αρκετά σοβαρός, δεν ξέρω ακριβώς. Το ιατρικό τιμ θα μας πει από την Δευτέρα. Είναι θέμα που θα συζητήσουμε με την ομάδα για το πως θα πορευτούμε».

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα στο «Ιβανώφειο» σήμερα είπε: «Οι φίλαθλοι του Ηρακλή διψούν για την ομάδα τους, είναι ευχάριστο που το γεμίζουν το γήπεδο. Ξέρουμε ότι και οι φίλαθλοι του Άρη γεμίζουν το γήπεδο και στηρίζουν την ομάδα, ελπίζω να συμβεί αυτό και από τις άλλες ομάδες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ