17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μαραγκός: «Ξεκάθαρα στοχεύουμε στη νίκη»

Μονόδρομος είναι η νίκη για το Γ.Λ. Φάρο στον εντός έδρας αγώνα του με τον Κόροιβο, που θα λάβει χώρα το Σάββατο (16/12, 18.30) στο κλειστό της Νεάπολης.

Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου θα υποδεχθούν το ηλειακό συγκρότημα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, έχοντας κι ένα νέο πρόσωπο στη σύνθεσή τους, τον Τράβις Μπάντερ. Η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι το αποκλειστικό ζητούμενο για τους Λαρισαίους, όπως παραδέχθηκε και ο Πάρις Μαραγκός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Το ματς που έχουμε μπροστά μας είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας. Ξεκάθαρα στοχεύουμε στη νίκη και πρέπει να κάνουμε γνωστές τις διαθέσεις μας από πολύ νωρίς στον αγώνα. Έχουμε προπονηθεί πολύ καλά όλη την εβδομάδα και δουλέψαμε πολύ το ψυχολογικό κομμάτι, οπότε θεωρώ ότι δεν αφήσαμε να μας επηρεάσουν τα δύο άσχημα προηγούμενα αποτελέσματα, τα οποία πιστεύω ότι ήταν μια κακή στιγμή. Προχωράμε μπροστά και με όπλο τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας, που ευελπιστούμε να τον έχουμε και πάλι στο πλευρό μας, θα μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα τον στόχο μας, επιστρέφοντας στις επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ