18.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μανωλόπουλος: «Έχω μιλήσει με τον Πιτίνο για την Εθνική» (vid)

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την ήττα του Ήφαιστου Λήμνου από τον Προμηθέα σχολίασε την εικόνα της ομάδας του, για τους στόχους που έχουν θέσει για τη συνέχεια ενώ αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Ρικ Πιτίνο για το ενδεχόμενο συνεργασίας του στην Εθνική.

Δείτε τι είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Δεν περίμενα τίποτα από αυτά, ούτε την ήττα 20 πόντων, ούτε την εμφάνιση. Δεν χωράει ανάλυση το παιχνίδι, ο Προμηθέας ήταν καλύτερος και γι’ αυτό πήρε τέτοια έκταση το σκορ. Ήμασταν κακοί.

Η σεζόν είναι μεγάλη, οι ομάδες καλές και ανταγωνιστικές, ο Προμηθέας είναι δυνατή και καλά δουλεμένη ομάδα. Το επίπεδο αυτό μπορούν να το πιάνουν κάθε βράδυ. Εμείς, αν δεν είμαστε έτοιμοι, μπορεί να γίνει αυτό που έγινε σήμερα».

Για τους στόχους της ομάδας:«Αφού η παραμονή έχει λήγει, όχι όμως μαθηματικά, νομίζω είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και θα δούμε μεγάλες εκπλήξεις. Πρέπει να δούμε το κάθε ματς ξεχωριστά, Πρέπει να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε, αλλά και να δουλέψουμε για να φανούμε δυνατοί μετά τη διακοπή».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Πιτίνο : ”Δεν είναι κρυφό ότι έχουμε μιλήσει μία φορά, αλλά έχουμε μείνει εκεί. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, οπότε δεν χρειάζεται και να το συζητάμε”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ