16.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Βαγγέλης Μάντζαρης στο basketa.gr: “Κέρασα και… για τον Ματ”! (video)

Απογευματάκι του Σαββάτου στο ΣΕΦ και ο Βαγγέλης Μάντζαρης μπάινει με 2-3 κουτιά γλυκά και με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Το Basketa.gr τον υποδέχεται για τα χρόνια πολλά αλλά και για να τον “ανακρίνει”.


Από γλυκά, μέχρι πλεονέκτημα έδρας και από την καλύτερη απάντηση που έδωσαν στους εαυτούς, μέχρι τις δύο ελληνικές ομάδες στο φάιναλ φορ συζητάμε.
Απολαύστε τον εορτάζοντα, Βαγγέλη Μάντζαρη στην κάμερα του Basketa.gr ο οποίος από τη χαρά του για τον Μάτ, κέρασε και για αυτόν !

Εχει άλλη γλύκα να κερνάς, έχοντας ακούσει τα ευχάριστα νέα για τον Μάτ τον ρωτάμε και η ικανοποίησή του είναι έκδηλη.

“Είναι μεγάλη αλήθεια. Επειδή έχω περάσει σοβαρό τραυματισμό, ειλικρινά στεναχωριέμαι διπλά σε τέτοια πράγματα.

Ταραχτήκαμε όταν τον είδαμε να βουρκώνει και όπως χτύπησε οι πρώτες ενδείξεις ήταν πολύ ανησυχητικές αλλά ευτυχώς στάθηκε τυχερός.

Πιστέψτε με επειδή το έχω περάσει, όταν σου λένε ότι θα μείνεις τουλάχιστον 5-6 μήνες μακριά από αυτό που κάνεις και αγαπάς, είναι κάτι που σε σκοτώνει” λέει ο έμπειρος γκάρντ του Ολυμπιακού που μαζί με τις ευχές για τη γιορτή του είναι λογικό πολλοί να του λένε άντε και στο φάιναλ φορ. Πόσο κοντά είναι όμως αυτό ;

“Σίγουρα είναι ακόμα πολύ μακριά το φάιναλ φορ. Η θα έλεγα στη μέση αφού φτάσαμε στα πλέι οφ. Ναι έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά αυτό δίνει απλά ένα μικρό προβάδισμα και τίποτε άλλο.

Διότι εδώ πλέον σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι σχεδόν ισάξιες και όπως έχουμε κάνει και εμείς, το πλεονέκτημα σπάει.

Απλά είναι μια ικανοποίηση γιατί λέγαμε από την αρχή της σεζόν, είναι η Ρεάλ, είναι η ΤΣΣΚΑ και η Φενέρ και ψάχναμε την 4η ομάδα. Αλλά εμείς τελικά μπήκαμε και μάλιστα στην τριάδα.

Βασικά αυτή ήταν η καλύτερη απάντηση στους ίδιους μας τους εαυτούς που πέρυσι τους αδικήσαμε όταν μετά από τόσα χρόνια δεν μπήκαμε στα πλέι οφ.
Ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο στην ομάδα ακόμα και για τους επόμενους παίκτες του Ολυμπιακού όταν εμείς θα έχουμε φύγει !
Το πήραμε κάπου εγωϊστικά και είπαμε να ξαναπάμε στους 8 και μετά στο Φάιναλ Φόρ γιατί κακά τα ψέμματα, αυτός είναι ο στόχος μας”

Περί επιλογής αντιπάλου, ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι κάθετος όπως και η ομάδα του γενικότερα:
“Ο Ολυμπιακός δεν διαλέγει και δεν θα το κάναμε και τώρα. Αλλιώς θα μπορούσαμε να χάσουμε στο Βελιγράδι και να πάμε ακόμα και 4οι να δούμε τι μπορούμε να περιμένουμε. Αντίθετα παίζουμε πάντα για να νικάμε, έστω και αν κόντρα στη Ρεάλ δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ομως τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι γιατί θέλουμε να κρατήσουμε το πλεονέκτημα”.

Πολλοί εύχοντας να δούμε έναν ελληνικό εμφύλιο στα πλέι οφ για να έχουμε μια σίγουρη ομάδα στο φάιναλ φορ, αλλά ο άσος του Ολυμπιακού έχει τη δική του άποψη:
“Θεωρώ ότι είναι θετικό που όπως όλα δείχνουν αποφεύγεται ο ελληνικός εμφύλιος. Ναι έτσι θα είχαμε σίγουρα μια ομάδα, ενώ τώρα μπορεί να μην έχουμε καμμία.
Ομως εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να δούμε και τις δύο ελληνικές ομάδες στο φάιναλ φορ.

Με τη μεγάλη νίκη του στη Βιτόρια ο Παναθηναϊκός κρατάει κατά πολύ την τύχη στα χέρια του αλλά ακόμα και να μείνει 5ος έχει αποδείξει ότι μπορεί να προκριθεί και ντεζαβαντάζ έδρας.
Για αυτό θεωρώ ότι το καλύτερο είναι να σκεφτόμαστε θετικά για το ότι θα πάνε και οι δύο ομάδες μας. Το ελληνικό μπάσκετ είναι καταδικασμένο να πρωταγωνιστεί”.

Κάπου εκεί τον αφήνουμε για να περάσει με τους συμπαίκτες του την γιορτή του (λίγο πριν την προπόνηση) με το κλίμα να είναι πραγματικά αλλαγμένο προς το καλύτερο με χαμόγελα σε όλους για τον Μάτ Λοτζέσκι, που γλύτωσε τα χειρότερα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ