20.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μακάμπι: «Δικός» της και ο Έβανς (vids)

Η μεταγραφική ενίσχυση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, συνεχίστηκε με την απόκτηση του Κίναν Έβανς.

Ο 24χρονος γκαρντ, που έπαιξε πέρυσι στη Χάποελ Χάιφα και στο παρελθόν στην G-League με τους Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ και τους Ντέλαγουερ Μπλου Κόουτς και στη Βοσνία Ερζεγοβίνη με την Ιγκοκέα, συμφώνησε με τους Ισραηλινούς για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1+1+1 χρόνων.

https://www.youtube.com/watch?v=p74fmp_zfUk

Ο Αμερικανός, που η Μακάμπι Τελ Αβίβ τον εξέταζε εδώ και καιρό, είχε πέρυσι κατά μέσο όρο σε 29 αναμετρήσεις του ισραηλινού πρωταθλήματος στην κανονική περίοδο 18,5π., 4,1 ριμπάουντ, 6,4 ασίστ και 2.1 κλεψίματα σε 31.4’ και σε δύο ματς πλέι οφ 22π., 6,5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 38’.

https://www.youtube.com/watch?v=XG0HV0m8KM4

Η «ομάδα του λαού» έχει ανακοινώσει ακόμα τους Κάμερον Τέιλορ, Ντέρικ Ουίλιαμς, Τζέιμς Νάναλι, Τζέιλεν Ρέινολντς και Τζέικ Κόεν. Για τον Κίναν Έβανς ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε: «Είναι ένας παίκτης που πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να αγωνιστεί για τους στόχους που έχουμε θέσει. Έχει τις δεξιότητες και τη σωστή νοοτροπία για να είναι μέρος του οργανισμού μας».

https://www.youtube.com/watch?v=mHRYk4a2Vb8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ