18.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μαθαίνουν αντιπάλους ΑΕΚ, Περιστέρι και Ηρακλής στο BCL

Η κλήρωση του Basketball Champions League, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (15/07, 12.00) στη Γενεύη.

Έντονο είναι το ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς η ΑΕΚ και το Περιστέρι θα μάθουν τους αντιπάλους τους στους ομίλους, στους οποίους προκρίθηκαν απευθείας, ενώ ο Ηρακλής θα ξεκινήσει την προσπάθειά του από τα προκριματικά. Αντίπαλός του θα είναι μία εκ των Μπάκεν Μπέαρς (Δανία), Κεραυνού (Κύπρος), Τσμόκι Μινσκ (Λευκορωσία) και Κλουζ Ναπόκα (Ρουμανία).

Στη φάση των ομίλων έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους 28 ομάδες. Εκτός από τις δύο ελληνικές, στην κληρωτίδα θα μπουν επίσης οι Nίμπουρκ (Τσεχία), Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Τενερίφη (Ισπανία), Μπάμπεργκ (Γερμανία), Οστάνδη (Βέλγιο), Νίνζι Νόβγκοροντ (Ρωσία), Στρασμπούρ (Γαλλία), Σάσαρι (Ιταλία), Χάποελ Χολόν (Ισραήλ), Ντιζόν (Γαλλία), Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία), Σαραγόσα (Ισπανία), Καρσίγιακα (Τουρκία), Σαν Πάμπλο Μπούργος (Ισπανία), Φάλκο (Ουγγαρία), Μπρίντιζι (Ιταλία), Μπιλμπάο (Ισπανία), Ρίγα (Λετονία), Σολέ (Γαλλία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Λιμόζ (Γαλλία), Τόφας (Τουρκία), Νταρουσάφακα (Τουρκία), Φορτιτούντο Μπολόνια (Ιταλία), Ρίτας Βίλνιους (Λιθουανία) και Λουμπλίν (Πολωνία).

Η προκριματική φάση του BCL θα αρχίσει στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ η κανονική περίοδος θα κάνει τζάμπολ στις 13 Οκτωβρίου, καθώς στις 30 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Φάιναλ Έιτ της φετινής αγωνιστικής περιόδου, που διακόπηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Δείτε, εδώ, όλες τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο BCL 2020-2021.
Δείτε, εδώ, τα γκρουπ δυναμικότητας.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο διαδικτυακό κανάλι της διοργάνωσης στο Youtube…

https://www.youtube.com/watch?v=6DasL7HliP8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ