20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μαγείρεψαν για συσσίτια του Νομού οι παίκτες του Ρεθύμνου (vid, pics)

Μια διαφορετική μέρα που σίγουρα θα τους γέμισε διαφορετικά πέρασαν ο Ντέιβιντ Χότον και ο Δημήτρης Κουρέπης. Οι δύο παίκτες του Ρεθύμνου ήταν οι πρώτοι που πήραν μέρος στο πρόγραμμα "Γεύμα Assist", στο οποίο αθλητές της ομάδας βοηθούν στα συσσίτια του Νομού Ρεθύμνου και του Γηροκομείου της πόλης.

"Για ακόμη μία χρονιά τα SYN.KA Super Markets και η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Για 3η σεζόν συνεχίζουν τη δράση «Γεύμα Assist», που σαν στόχο έχει την προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η προσφορά αυτή πραγματοποιείται με τη μορφή γευμάτων, με τα SYN.KA Super markets να στέκονται αρωγοί, προσφέροντας τα άρτια και ποιοτικά προϊόντα τους. Από την πλευρά μας οι παίκτες μας αναλαμβάνουν χρέη… σεφ, μαγειρεύοντας με αγάπη τα γεύματα που θα προσφέρουν στους συνανθρώπους μας στα συσσίτια του Νομού μας και το Γηροκομείο Ρεθύμνου.
Η αρχή έγινε την Τρίτη, με τους Ντέιβιντ Χότον και Δημήτρη Κουρέπη να φιλοξενούνται στο συσσίτιο της Μικρής Παναγίας, «Κυρία των Αγγέλων». Οι επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές μας μαγείρεψαν σε συνεργασία με τις εθελόντριες του συσσιτίου, μοιράζοντας περίπου 100 γεύματα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ