24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μίροτιτς: “Νιώθω μεγαλύτερη ευθύνη”

Ο Νίκολα Μίροτιτς ήταν για μία ακόμη φορά η σταθερά για την ομάδα της Μπαρτσελόνα, το σημείο αναφοράς όταν τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα. Πήρε προσπάθειες, πήρε τα καθοριστικά σουτ και τη βοήθησε να φτάσει στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με 85-82.

"Τα πάντα έχουν να κάνουν με την ομάδα, την προσπάθεια", δήλωσε λίγο αργότερα και πρόσθεσε: "Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση με όλους τους τραυματισμούς που έχουμε. Αλλά είναι μια μεγάλη ευκαιρία για άλλους παίκτες, ειδικά τους νεότερους, να κάνουν το βήμα μπροστά. Είναι μια μοναδική κατάσταση. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα μέχρι να επιστρέψουν οι τραυματίες. Αλλά συνεχίζουμε με νίκες, το οποίο είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε δουλειά".

Όταν ρωτήθηκε για το αν νιώθει περισσότερο βάρος στους ώμους του με τους απόντες που έχει η ομάδα του απάντησε: "Σίγουρα νιώθω μεγαλύτερη ευθύνη, κάτι που είναι φυσιολογικό. Το ξέρει και ο κόουτς. Μου δίνει μεγαλύτερες ευθύνες στην επίθεση. Αλλά δεν είναι μόνο η επίθεση. Είναι το να μοιράζεις την μπάλα. Είναι να έχεις υπομονή και να μιλάς στους άλλους παίκτες, που νομίζω ότι κάνω αρκετά καλά. Και το πιο σημαντικό είναι να φτάνουμε στη νίκη".

O Nίκολα Λαπροβιτόλα ήταν ένας ακόμη λόγος που η Μπαρτσελόνα έφτασε στη νίκη, δίνοντας ώθηση με τα τρίποντά του από την αρχή, καθώς και ο ίδιος παίρνει περισσότερες ευθύνες με την απουσία και του Νικ Καλάθη: "Ο κόουτς με εμπιστεύεται και με ωθεί να γίνω καλύτερος. Αυτός και όλοι στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Προσπαθούμε να κάνουμε καλή δουλειά κι εγώ και ο Γιοκουμπάιτις με την απουσία του Νικ. Μας λείπει, αλλά πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Και αυτό κάνουμε".

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ