18.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μήτογλου: «Ό,τι μου ζητηθεί θα προσπαθήσω να το κάνω»

Για την τιμή που νιώθει για την παρουσία του στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και για την "μετακόμισή" του στη θέση τρία σε ένα υψηλό σχήμα ώστε να καλυφθεί το κενό του Ιωάννη Παπαπέτρου, μίλησε ο Ντίνος Μήτογλου.

Μιλώντας στο πλαίσιο της media day της Εθνικής ομάδας, ο νεαρός φόργουορντ του Παναθηναϊκού ανέφερε πως περιμένει το μεγάλο τεστ του "Ακρόπολις" για τα πρώτα συμπεράσματα, αν και ήδη από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, αυτό που έχει αφήσει το "στίγμα" του και δημιουργεί εμπόδια είναι οι πολλοί τραυματισμοί.

«Είναι τιμή για κάθε παίκτη να βρίσκεται εδώ. Όλες οι υποχρεώσεις έχουν τελειώσει έχουμε τη δυνατότητα να προπονηθούμε σαν ολόκληρη ομάδα επιτέλους. Αντιμετωπίζουμε, όμως, αρκετούς τραυματισμούς, παίκτες είναι εκτός και δεν έχουν ακόμη τη δυνατότητα να προπονηθούν. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια, πρέπει να προετοιμαστούμε για το τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank» που είναι ένα μεγάλο τεστ, να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, τι είδους ομάδα είμαστε και μετά να προετοιμαστούμε, διορθώσουμε ότι χρειάζεται για να προχωρήσουμε για το Προολυμπιακό Τουρνουά». θα δηλώσει ο παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να παίξει στη θέση τρία, ύστερα από όσα ανέφερε ο Ρικ Πιτίνο για το πως θα καλύψει το κενό του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Μου φαίνεται λίγο περίεργο είναι η αλήθεια, γιατί έχεις τα πλεονεκτήματα, έχεις και τα μειονεκτήματα. Το σίγουρο είναι ότι θα παίζουμε με ένα πολύ ψηλό σχήμα και θα έχουμε τη δυνατότητα να αλλάζουμε στα σκριν, να έχουμε πιο εύκολη δουλειά στα ριμπάουντ και ότι μου ζητηθεί θα προσπαθήσω να το κάνω για να βοηθήσω να τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ