16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εθνική: Ο Μήτογλου στο «τρία» στο κενό του Παπαπέτρου!

Είχε ειδήσεις η συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ανδρών σήμερα, με τον Ρικ Πιτίνο να αποκαλύπτει αγωνιστικά πλάνα εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά και μάλιστα όχι θέματα... ρουτίνας.

Αν η οριστική απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου από την προσπάθεια ήταν εν πολλοίς αναμενόμενη, ο παίκτης που προορίζεται για να καλύψει το κενό του ήταν έκπληξη για πολλούς. Και μέσα στην ανάλυση, μάλλον αποκαλύφθηκε και ο παρτενέρ του.

«Ο Ιωάννης δεν θα είναι μαζί μας και δημιουργείται ένα σημαντικό κενό, αφού υπήρχαν πολλά λεπτά συμμετοχής γι' αυτόν. Πρέπει να προσέξει το πρόβλημα στο γόνατό του και υπάρχει μια ελπίδα, αν προκριθούμε στους Ολυμπιακούς αγώνες ότι μπορεί μέχρι τότε να είναι διαθέσιμος και να συζητήσουμε για συμμετοχή του.

Στην θέση «τρία» θα μετατοπίσουμε τον Μήτογλου», είπε δείχνοντας τον διπλανό του  και προκαλώντας αίσθηση. «Και θα καλύψουν τη θέση μαζί με τον Χάρη» συμπλήρωσε δείχνοντας και μια θέση πιο δίπλα, ουσιαστικά λέγοντας ότι ο Γιαννόπουλος θα είναι ένας από τους 12 που θα ταξιδέψουν στον Καναδά!

Είχε και μια επιπλέον εξήγηση, άκρως χιουμοριστική, ο κόουτς για την επιλογή του. «Ο πραγματικός λόγος είναι ότι ο Πρίντεζης θέλει να παίζει συνέχεια, οπότε κάπου έπρεπε να βάλω και τον Ντίνο», δίνοντας ο ίδιος το έναυσμα για το γενικό γέλιο των παριστάμενων.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ