32.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Μήτογλου: «Ανυπομονούμε να δούμε το σύνολο» (vid)

17 πόντοι και έξι ριμπάουντ με το Μεξικό, 12 πόντους και πέντε ριμπάουντ με το Πουέρτο Ρίκο, 17 πόντους και 10 ριμπάουντ με τη Σερβία. Ο Ντίνος Μήτογλου επιβεβαίωσε μέσα από το τουρνουά «Ακρόπολις» την τρομερή αγωνιστική περίοδο την οποία διανύει και μιλώντας μετά τον άτυπο τελικό με τη Σερβία στην ΕΡΤ, δήλωσε αισιόδοξος για την αποστολή στον Καναδά και... ανυπόμονος για να προπονηθεί με τους παίκτες που έλειψαν το τελευταίο διάστημα.

 


Ο Θεσσαλονικιός φόργουορντ είπε αρχικά για τη φιλοσοφία της Εθνικής μας: «Είμαστε μια νέα ομάδα. Ο κόουτς θέλει να περνάμε το κέντρο νωρίτερα από τα τέσσερα δευτερόλεπτα που κάνει πολύ γρήγορη κι αθλητική ομάδα και πιστεύω ότι αυτό το στυλ μας ταιριάζει» και πρόσθεσε γι' αυτά που έδειξε η ομάδα στο «Ακρόπολις»: «Παίξαμε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια, είδαμε τι πρέπει να βελτιώσουμε, τι ομάδα είμαστε».

 


Για την εξέλιξη και τις προοπτικές της «επίσημης αγαπημένης», τόνισε: «Σήμερα ήρθε ο Νικ, από αύριο μπαίνει και ο Βασίλης και ο Γιώργος Παπαγιάννης, να κάνουμε όλοι προπόνηση μαζί, ανυπομονούμε να δούμε το σύνολο. Πιστεύω θα είναι μια όμορφη διαδικασία, θα το διασκεδάσουμε όλοι μας, να παίξουμε για την Εθνική, να τιμήσουμε τη χώρα μας και να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ανυπομονώ να κάνουμε προπόνηση με τον Βασίλη (Σπανούλη) και τον Νικ (Καλάθη), είναι τρομεροί παίκτες».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ