19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μήνυση 1 εκατ. $ κατά του ζεύγους Ρόντο (vid)

Σε μπλεξίματα βρίσκονται ο Ραζόν Ρόντο και η σύντροφός του, μετά από έναν καυγά στον οποίο ενεπλάκησαν σε ένα υπόγειο πάρκινγκ στο Λος 'Αντζελες μέσα στο καλοκαίρι. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της Τόκταμ Τζοσράρι, το ζεύγος Ρόντο είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του σε μια θέση για ΑμεΑ. Εκείνη ζήτησε το λόγο, ο παίκτης των Ατλάντα Χοκς της απάντησε σε έντονο ύφος και τελικά η σύντροφός του έχασε την ψυχραιμία της και τη γρονθοκόπησε! 

Η κ. Τζοσράρι ακολούθησε τη νομική οδό μετά το εν λόγω συμβάν, καταθέτοντας μήνυμα και διεκδικώντας τώρα 1 εκατομμύριο δολάρια. 

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα, οι δικηγόροι της γυναίκας που υπέβαλε τη μήνυση, Έντι Τεχράνι και Άρνολντ Γκρος αναφέρουν: «Στο NBA, η περιττή και υπερβολική επαφή θεωρείται φάουλ Flagrant 2, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμο ή και αποβολή ενός παίκτη. Εκτός του NBA, τέτοια συμπεριφορά θεωρείται επίθεση. Κανένας άντρας δεν πρέπει ποτέ να σηκώνει το χέρι του σε μια γυναίκα, ειδικά ένας παίκτης μπάσκετ με μεγαλύτερο ύψος και δύναμη. Το βίντεο μιλάει από μόνο του». 

Μπορείτε να δείτε το σκηνικό στο παρακάτω βίντεο. Φυσικά δεν υπάρχει ήχος, αφού το βίντεο προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας του πάρκινγκ. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA Buzz (@officialnbabuzz)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ