20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μέξας: «Nα ανταποκριθούμε στο υψηλό τέμπο»

Πρωινή προπόνση και αναχώρηση για Πάτρα είχε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, εν όψει του αυριανού (21/11, 17:00) αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, για την 5η αγωνιστική της Basket League. 

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Μέξας αναφερόμενος στο εν λόγω παιχνίδι ανέφερε:

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα δυνατή, με γεμάτο ρόστερ, με ποιότητα, με πολύ μεγάλο επιθετικό ταλέντο. Παίζουν σε πολύ υψηλό τέμπο και εμείς θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ανταποκριθούμε σε αυτό το κομμάτι. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό transition για να περιορίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού τους.

Έχουμε κάνει τα πλάνα μας και θα πρέπει να περιορίσουμε την δημιουργία των δύο πλέι μέικερ του Προμηθέα, που στα τελευταία παιχνίδια έχουν βάλει σε πολύ καλό ρυθμό την επιθετική τους λειτουργία. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε εκείνες τις αδυναμίες τους τις οποίες έχουμε εντοπίσει, αλλά η νοοτροπία μας θα πρέπει να είναι τέτοια, ώστε να μπούμε στο γήπεδο από το πρώτο δευτερόλεπτο για να δώσουμε μία μάχη ως το τέλος. Κι έχοντας στο μυαλό μας ότι ο Προμηθέας είναι μία ομάδα που, εάν δεν είσαι έτοιμος, μπορεί να σε σκοτώσει από την πρώτη στιγμή.

Η νίκη που πετύχαμε την Τετάρτη μας δίνει καλή ψυχολογία, την χρειαζόμασταν με τόσα λίγα παιχνίδια σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και ελπίζω ότι αυτό θα φανεί και αύριο στο γήπεδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ