17.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μέξας: «Ψάχνουμε τους καλύτερους δυνατούς παίκτες»

Η πορεία στην Ευρώπη ολοκληρώθηκε πρόωρα αλλά τουλάχιστον άφησε στο τέλος για τον Ηρακλή μία ευχάριστη επίγευση, με τη νίκη επί της Μόρναρ Μπαρ. Ο Κώστας Μέξας αναφέρθηκε σε αυτό το αποτέλεσμα αλλά γύρισε γρήγορα σελίδα στο κρίσιμο ματς με τον Ιωνικό και στην προοπτική αλλαγών.

 


«Ήταν ένα παιχνίδι με διπλό σκοπό, θέλαμε μία νίκη στον όμιλο και να κάναμε κάποια βήματα μπροστά σε διάθεση, λειτουργία και ομαδικό πνεύμα. Πρέπει να πατήσουμε σε αυτά, δεν πιστεύω στο ηρωικό μπάσκετ αλλά στη συνεργασία και αυτή πρέπει να είναι η μεγάλη εικόνα» είπε και συνέχισε: «Θα συγκεντρωθούμε τώρα στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι σε μια ομάδα (σ.σ. Ιωνικός) που θέλει μεγάλη προσοχή. Η απουσία του κόσμου είναι μεγάλο μειονέκτημα για εμάς και είδαμε σήμερα πόσο μας βοήθησε στο τέλος. Με τον κόσμο η ομάδα είναι διαφορετική στο παρκέ».

 


Ο Μέξας είπε για τους παίκτες που ψάχνει: «Η ενίσχυση της ομάδας είναι ένα κομμάτι που το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά. Ψάχνουμε τους καλύτερους δυνατούς παίκτες που μπορούν να έρθουν στον Ηρακλή, γιατί δε θέλουν όλοι να έρθουν στην ομάδα. Είναι μια πραγματικότητα αυτή που πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Δε θέλουμε να έρθει κάποιος μέτριος παίκτης αλλά μόνο για κάποιος καλύτερος».

 


Παραδέχτηκε τέλος ότι είναι ανοιχτή η προοπτική αποχώρησης του Λιντς: «Ο Λιντς όντως έχει πρόταση από την Ιταλία, θα παίξει με τον Ιωνικό και στη διακοπή θα δούμε αν το παιδί θελήσει να φύγει. Με το ζόρι δεν μπορούμε να κρατήσουμε κανέναν. Ιδίως στην κατάσταση που είναι ο Ηρακλής, θέλουμε παίκτες να παλεύουν ψυχή τε και σώματι, με το κορμί και την καρδιά τους, για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ