23.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Μένει στο παιχνίδι των play off η Τενερίφη (pics, vids)

H Iμπεροστάρ Τενερίφη έφτασε σε μια υπερπολύτιμη νίκη επί της Μπανταλόνα, στη μάχη που δίνει για μια θέση στα πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι... νησιώτες επικράτησαν 79-72 σε παιχνίδι για την 30η αγωνιστική της Liga Endesa, το οποίο έγινε απόψε, λόγω της συμμετοχής τους στο Final Four του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Τσους Βιδορέτα διατήρησε μια απόσταση γύρω από τους 10 πόντους σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Η Μπανταλόνα προσπάθησε, πλησίασε στους πέντε (77-72) με 8'' για τη λήξη, αλλά ηταν αργά για να αλλάξει κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού. Ο Ροντρίγο Σαν Μιγέλ με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων και ακολούθησαν οι Μπρουσίνο (12), Ζιλέ (11) και Μπεϊράν (11).

Πρώτος σκόρερ της Μπανταλόνα, απέναντι στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε τη σεζόν, ήταν ο ΜακΦάντεν με 12 πόντους.

Η άμυνα της Τενερίφης έκανε δουλειά πάνω στον Νίκολα Λαπροβίτολα, τον βασικό μοχλό της Μπανταλόνα, ο οποίος σε 36' στο παρκέ είχε 10 πόντους , 6 ριμπάουντ,9 ασίστ, αλλά και 8 λάθη! Η ομάδα του βρίσκεται στο 15-14 και στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, ενώ αυτή των Καναρίων στο 14-15 και στην ένατη θέση.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ