17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μένει στους Κλίπερς και τάζει πρωτάθλημα ο Τζορτζ

Πεισμωμένος εμφανίστηκε ο Πολ Τζορτζ μετά την αποτυχία των Λος Άντζελες Κλίπερς να προκριθούν στους τελικούς της Δύσης στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Οι Καλιφορνέζοι προηγήθηκαν με 3-1 νίκες απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς, αλλά οι «σβόλοι» κέρδισαν τρία διαδοχικά ματς και τους απέκλεισαν από τη συνέχεια. Ο 30χρονος φόργουορντ, όμως, δεν το βάζει κάτω. Όπως είπε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετά το έβδομο ματς -στην Disney World του Ορλάντο- θα παραμείνει στην ομάδα, ώστε να τη βοηθήσει να κατακτήσει τον τίτλο στο νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Με έκπληξη, αλλά και περίεργα βλέμματα, αντιμετωπίστηκαν τα λεγόμενά του από αρκετούς από τους συμπαίκτες του, καθώς δεν φάνηκε να τον συμμερίζονται.

Ο Πολ Τζορτζ, έχοντας παίξει ακόμα σε Ιντιάνα Πέισερς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, έχει αναδειχθεί έξι φορές all star, αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να περάσει στο δάχτυλό του το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ. Φέτος, στην πρώτη του χρονιά στους Λος Άντζελες Κλίπερς, έπαιξε σε 48 ματς κι είχε κατά μέσο όρο 21,5π., 5,7 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ και 1,4 κλεψίματα σε 29.1’.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ