21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μέλο: “Το Πόρτλαντ μπήκε στη ζωή μου στην πιο καθοριστική στιγμή”

Ο Καρμέλο Άντονι έφτασε μισό βήμα από το να αφήσει τα παρκέ. Στην πιο καθοαριστική στιγμή μπήκαν στη ζωή του οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και άλλαν τα πάντα όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος.

"Είναι αυτό που λέω είναι πως το Πόρτλαντ μπήκε σε μια καθοριστική καμπή στη ζωή και στην καριέρα μου. Χρειαζόμουν το Πόρτλαντ τη δεδομένη στιγμή εντός και εκτός γηπέδου. Το χρειαζόμουν.... Χρειαζόμουν αυτή την ηρεμία του να βρίσκεσαι εδώ, χρειαζόμουν χώρο και χρόνο να ξεκαθαρίσω ποιος είμαι εγώ ο ίδιος και να ξεκαθαρίσω το μυαλό μου, ώστε να επικεντρωθώ σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά.

Πραγματικά χρειαζόμουν το Πόρτλαντ. Όσο με χρειάζονταν κι αυτοί καθαρά σε ότι αφορά το μπάσκετ, εγώ χρειαζόμουν το Πόρτλαντ για άλλους λόγους. Πάντα λέω "ο Θεός δεν κάνει λάθη"  και αυτό ήρθε σε μια καθοριστική στιγμή και θα πρέπει να το εκμεταλλευτώ σωστά. Και φαίνεται, έτσι δεν είναι; Δεν μιλάω για το μπάσκετ μόνο. Είναι αυτή η ευτυχία και απλά το να βρίσκομαι εδώ, δίπλα σε αυτούς τους τύπους και να παίζω το παιχνίδι που αγαπώ, να ταξιδεύω, να μιλάω, να προσφέρω από την εμπειρία και τη γνώση μου. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό όλο αυτό".

Ο Καρμέλο Άντονι σε 50 αγώνες με τους Τρέιλ Μπλέιζερς είχε μέσο όρο 15.3 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ με 42% εντός πεδιάς, 37% στα σουτ τριών πόντων και 84% από τη γραμμή της φιλανθρωπίας.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ