18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μέλο: “Νέο κεφάλαιο στη ζωή μου”

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Καρμέλο Άντονι σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη για την επιστροφή του στην ενεργό δράση με τη φανέλα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

"Όλα έγιναν σε 48 ώρες. Ο τελευταίος ενάμιση χρόνος ήταν ένα συναισθηματικό roller coaster για μένα. Μια Τετάρτη δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, την Πέμπτη ουσιαστικά είχαμε συμφωνήσει, τους είπα "είμαι ανοιχτός σε αυτό, ας το κάνουμε να λειτουργήσει". Ήταν ήδη αργά, οπότε την επόμενη μέρα, την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η συμφωνία. Μπορεί να σκεφτόμουν "δώστε μου 3-4 μέρες να το επεξεργαστώ στο μυαλό μου, να το σκεφτώ", αλλά μόλις δέχθηκα αυτό το τηλεφώνημα ήταν σαν το μυαλό μου να συντονίστηκε άμεσα. Μοιάζει να είναι η τέλεια ευκαιρία".

Ο ίδιος, παρά το ότι είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα που πέρασαν από το ΝΒΑ, αλλά και την Εθνική των ΗΠΑ, βρέθηκε στα αζήτητα, με τον ίδιο να παραδέχεται πως έχει κι αυτός τεράστιο μερίδιο ευθύνης. Φαίνεται όμως έτοιμος για τη συνέχεια: "Θα επιστρέψω στο ΝΒΑ δυνατότερος και πιο συγκεντρωμένος! Έμαθα πολλά από το παρελθόν και είμαι ενθουσιασμένος να αρχίσω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου".

Ο Μέλο προετοιμαζόταν γι' αυτή την επιστροφή, δούλευε με τον προσωπικό του γυμναστή και περιμένει πως αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά και θα κάνει την επιστροφή που θα ήθελε και περιμένει. Αφού πέρασε τα ιατρικά τεστ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει 2.15 εκατομμύρια δολάρια, αν όλα πάνε καλά ως την ημερομηνία "δικλείδα ασφαλείας" που έχει μπει, τον Ιανουάριο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ