17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μέλι: «Κίνητρο μου η φιλοδοξία της Μιλάνο» (vid)

Η διαδρομή του στο ΝΒΑ αποδείχτηκε σύντομη καθώς διήρκεσε μόνο δύο χρόνια. Ο Νίκολο Μέλι όμως στην παρουσίαση του από τη Μιλάνο, ξεκαθάρισε ότι η απόφαση του να επιστρέψει, όντας μόλις 30 ετών, στην Ευρώπη και την Ιταλία ήταν απολύτων συνειδητή.

 


Ο διεθνής Ιταλός είπε: «Υπέγραψα πριν την free agency. Ήταν μια απόφαση που πήρα μετά από συνομιλία μου με τον Έτορε Μεσίνα. Αυτά που μου παρουσίασε, μου έμειναν. Είμαι χαρούμενος για όσα κατάφερα στο ΝΒΑ, αλλά τώρα είμαι στο Μιλάνο και δεν μετανιώνω γι' αυτό. Είμαι πολύ αποφασισμένος».

 

Μιλώντας για το κίνητρο του, είπε: «Η φιλοδοξία αυτού του συλλόγου είναι το βασικό κίνητρο για εμένα. Ένας σύλλογος που έφτασε πέρσι ένα σουτ μακριά από τον τελικό της EuroLeague και θέλει να εδραιωθεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Το να πηγαίνεις κάθε χρόνο στο Final Four δεν είναι αυτονόητο, αλλά είναι μια πρόκληση που μας περιμένει. Παράλληλα, μιλάμε για ένα πολύ οργανωμένο σύλλογο».

 

Ο Μέλι έρχεται να καλύψει με τον Ντίνο Μήτογλου τη θέση του «πάουερ φόργουορντ» στη Μιλάνο: «Σε ατομικό επίπεδο, όταν ο προπονητής σου προσφέρει έναν τέτοιο σίγουρο ρόλο και αποφασίζει να αποδεσμεύσει έναν από τους καλύτερους παίκτες της περσινής σεζόν, δεν μιλάμε απλά για λόγια, αλλά για πράξεις. Γι' αυτό επέλεξα να έρθω εδώ».

 


Ο gm της ιταλικής ομάδας Χρήστος Σταυρόπουλος, αρκέστηκε να πει παρουσιάζοντας τον Μέλι: «Μετά από έξι χρόνια καταφέραμε να τον φέρουμε στο Μιλάνο. Ένας παίκτης που δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι γεμάτος ωριμότητα ως παίκτης και ως άνθρωπος…»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ