18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αρμάνι Μιλάνο: H μεγάλη επιστροφή του Νικολό Μέλι! (pic)

Την επιστροφή του Νικολό Μέλι στο Μιλάνο με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ανακοίνωσε η Αρμάνι, κάνοντας το πρώτο μεταγραφικό της "μπαμ" για το φετινό καλοκαίρι!

Την υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας με τον Νικολό Μέλι, ανακοίνωσε η Αρμάνι Μιλάνο! Ο Ιταλός αθλητής, ο οποίος αποτέλεσε μέλος των "κόκκινων" του Μιλάνο για 5 σεζόν, από το 2010 μέχρι το καλοκαίρι του 2015, πριν φύγει για την Μπάμπεργκ και εν τέλει, μετά από ένα πέρασμα από τη Φενέρμπαχτσε κάνει το άλμα για το ΝΒΑ, επιστρέφει στην πόλη του Μιλάνο και την ομάδα του Έτορε Μεσίνα.

"Σου είπα ότι είναι 'εις το επανιδείν' Μιλάνο" θα αναφέρει στις πρώτες του δηλώσεις ο Μέλι. "Επέστρεψα μετά από 6 χρόνια στην ομάδα που ήρθα ως παιδί, έπαιξα τα πρώτα μου παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο και κέρδισαν ένα αξέχαστο πρωτάθλημα. Έρχομαι πλέον ως διαφορετικός παίκτης, εξαιτίας των διαφορετικών εμπειριών που είχα όλα αυτά τα χρόνια στο εξωτερικό, όμορφων εμπειριών με τίτλους σε διάφορες ομάδες. Το Μιλάνο άλλαξε πολύ από όταν έφυγα και είμαι ευγνώμων για το πως όλα τα πρόσωπα αυτής της νέας κατάστασης προσπάθησαν να με φέρουν πίσω. Αυτό που δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει είναι η νοοτροπία νικητή της ομάδας και το πάθος των οπαδών της, που ανυπομονώ να τους ξαναδώ. Για αυτούς τους λόγους έχω τεράστιο κίνητρο να επιστρέψω"

https://twitter.com/OlimpiaMI1936/status/1413470379948003333

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ