21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μέικον: “Χρειάζονται όχι δέκα, αλλά σαράντα λεπτά!”

Ο Ντάριλ Μέικον έπαιξε το δικό του ρόλο στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Δεν μπόρεσε όμως και να πανηγυρίσει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. O ίδιος άφησε το παιχνίδι με 17 πόντους με 3/6 τρίποντα και ακόμη 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 22'52''.

"Παλέψαμε ως το τέλος, ως ομάδα, όλοι μαζί και είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε", δήλωσε μιλώντας στα κανάλια NovaSports μετά το τέλος του αγώνα για να προσθέσει: "Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και την προσπάθεια. Φταίει και η άμυνα και η επίθεση. Χρειάζεται προσπάθεια και στα δύο κομμάτια. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ευρωλίγκα και μαθαίνουμε το παιχνίδι ως ομάδα. Χρειάζεται να είμαστε εκεί όχι δέκα, αλλά για σαράντα λεπτά. Πρέπει να βρούμε λύσεις και να δίνουμε την καρδιά μας για σαράντα λεπτά".

Ο Μέικον αναφέρθηκε και στον Γιόγκι Φερέλ που έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα: "Έχει κάνει μόνο μία προπόνηση και έχει παίξει σε έναν αγώνα. Προσπαθεί να μας μάθει και πρέπει να τον μάθουμε. Είναι σπουδαίος παίκτης και ακόμη καλύτερος συμπαίκτης. Έχω απεριόριστο σεβασμό γι' αυτόν και ως παίκτη, αλλά ως άνθρωπο. Μιλάει σαν ηγέτης που έρχεται από το ΝΒΑ. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ μόλις μάθει περισσότερο την ομάδα".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ