21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μέγκα Μπέμαξ: Ανακοίνωσε τον Σίμανιτς από τον Ερυθρό!

Η Μέγκα Μπέμαξ συνεχίζει να κάνει... παιδομάζωμα και αυτή την φορά εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπόρισα Σίμανιτς από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η ομάδα του γνωστού ατζέντη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έχει πάντα ανοιχτά... τα μάτια και τα αυτιά της όσον αφορά τους πιο ελπιδοφόρους αθλητές της χώρας και αυτό έπραξε για ακόμη μία φορά. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή παίκτη με την Εθνική Σερβίας, Μπόρισα Σίμανιτς, ο οποίος από το 2014 βρισκόταν στον Ερυθρό Αστέρα, όμως είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Στην ανακοίνωση της Μέγκα Μπέμαξ έγινε ξεκάθαρο ότι θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στα πλέι οφ της ΑBA League. Οπότε πλέον θα βρίσκεται στο πλευρό ακόμη δύο εξαίσιων νεαρών αθλητών με τεράστιες προοπτικές, όπως είναι οι Φίλιπ Πετρούσεφ και Μάρκο Σιμόνοβιτς.

Ο Σίμανιτς έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας και έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών στα προκριματικά του Εurobasket 2022.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της νέας και ταλαντούχας ομάδας. Πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία θα φέρει καλά πράγματα τόσο στον σύλλογο όσο και σε μένα. Τα παιδιά με δέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να ταιριάξω στην Μέγκα και να αγωνιστώ το συντομότερο δυνατό» ήταν τα πρώτα του λόγια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ