23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μάτζικ: «Συμβούλευσα τους Λέικερς να τελειώσουν την υπόθεση Ντέιβις»

Ο Μάτζικ Τζόνσον φαίνεται πως, παρότι αποτελεί παρελθόν από τους Λέικερς, συνεχίζει να συνομιλεί μαζί τους, αφού αποκάλυψε πως είχε ρόλο στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Άντονι Ντέιβις.

Η μη προσθήκη του Άντονι Ντέιβις στο ρόστερ των Λος Άντζελες Λέικερς προ ολίγων μηνών, είχε αποτελέσει τη σταγόνα που... ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις μεταξύ των διοικούντων το σύλλογο. Ο Μάτζικ Τζόνσον αναγκάστηκε να παραιτηθεί, ομολογώντας πως δεν ήταν πια ο εαυτός του, αλλά αυτό δε σήμαινε πως τελείωσε και η επικοινωνία με το σύλλογο.

Πριν από λίγες μέρες, η συμφωνία με τους Πέλικανς έγινε για τον «Μονόφρυδο» και ο άλλοτε σούπερ σταρ των «Λιμνανθρώπων» έβαλε το «λιθαράκι» του. «Έστειλα μήνυμα στους Μπας, Πελίνκα και Ράμπις για να τελειώσουν την υπόθεση. Θα είμαι πάντα εδώ για να τους δίνω συμβουλές, τους είπα πως αυτή η ανταλλαγή μπορεί να είναι κάτι σπουδαίο για την επόμενη δεκαετία στην ομάδα», είπε ο ίδιος στους LA Times, δείχνοντας πως ακόμη έχει ρόλο, έστω κι αν δεν κατέχει κάποια διοικητική θέση.

Οι Λέικερς, λοιπόν, απολαμβάνουν αυτή την... ευλογία να ακούν και την άποψη του σπουδαίου Τζόνσον, ο οποίος επεσήμανε πως όλο αυτό διόλου παράξενο είναι. Πρόσθεσε, δε, ότι «όλα αυτά είναι παρελθόν. Έχω προχωρήσει μπροστά και δεν είμαι πια απογοητευμένος ή νευριασμένος. Θέλω να νικάμε και για αυτό στέλνω συμβουλές. Ήθελα να κάνουμε αυτή την ανταλλαγή, γιατί ήξερα πως θα είναι σπουδαία και για τους δύο ομάδες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ