17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μάρτιν: «Θέλω να γίνω πρωταθλητής» (vid)

Ο Χασάν Μάρτιν, ο οποίος αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με την Αναντόλου Εφές, μίλησε στην κάμερα της Euroleague με θέμα το κίνητρο και εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει πρωταθλητής, ενώ παράλληλα έστειλε το μήνυμά του για την επόμενη σεζόν.

Ο Αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού στάθηκε άτυχος την φετινή σεζόν και την χρονική στιγμή όπου ήταν από τα πιο σημαντικά «όπλα» του Γιώργου Μπαρτζώκα, υπέστη τραυματισμό στο δεξί του γόνατο, με αποτέλεσμα να του στερήσει την ευκαιρία να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όμως ο Χασάν Μάρτιν δεν τα παρατάει και μίλησε στην κάμερα της Εuroleague λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το κίνητρο στη ζωή είναι σημαντικό γιατί μας ωθεί να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, να είμαστε καλοί στην δουλειά μας και σε ότι θέλουμε να κάνουμε στην ζωή μας.

Καταφέρνεις να έχεις κίνητρο έχοντας πάντα ένα σκοπό στη ζωή και όταν ξέρεις τι θέλεις να κάνεις. Με τον να θέλεις πάντα να βελτιώνεσαι, είτε αφορά την δουλεία σου, την οικογένειά σου ή τους φίλους σου.

Αυτό που με ωθεί στο παρκέ είναι η θέληση αν νικήσω. Θέλω να είμαι νικητής. Θέλω να γίνω πρωταθλητής. Επίσης με ωθεί η οικογένειά μου, η κόρη μου, τα αδέλφια μου, η μητέρα μου και ο πατέρας μου, με κάνουν να θέλω να πετύχω ώστε να μπορώ να προσφέρω σε εκείνους και να κάνω τους πάντες γύρω χαρούμενους.

Στους φιλάθλους θέλω να πω πως σύντομα ελπίζω όλη αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό θα τελειώσει, ώστε την επόμενη σεζόν να σας έχουμε σε όλα τα γήπεδα. προφανώς ήταν μια δύσκολη σεζόν και για εσάς και για εμάς οπότε απλά ελπίζω να σας δω πίσω στα γήπεδα, να νιώσω ξανά την ενέργειά σας και να κάνετε την ατμόσφαιρα ενθουσιώδη, όπως ήταν στο παρελθόν. Μας λείπετε!» ήταν τα λόγια του Χασάν Μάρτιν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ