21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μάρτζος….ο πρώτος στην Γέφυρα

Η Γέφυρα δείχνει ότι είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα τη νέα σεζόν, και ξεκίνησε κάνοντας θόρυβο, και συμφωνώντας με τον Πάρη Μάρτζο.

Ο 34χρονος φόργουορντ επέστρεψε στον τόπο της καταγωγής του, στην Θεσσαλονίκη, μετά από τρεις εκπληκτικές σεζόν σε Εθνικό και Διαγόρα Δρυοπιδέων, δηλαδή σε ομάδες που πρωταγωνίστησαν στην Α2. Την περσινή σεζόν με την ομάδα του Αιγάλεω είχε 6,8 πόντους και 1,9 ριμπάουντ, ενώ στον Εθνικό σε συνολικά 62 παιχνίδια είχε 12,7 πόντους και 3,3 ριμπάουντ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως από το 2009 αγωνίζεται ανελλιπώς στην Α2, και επιστρέφει μετά από μια δεκαετία στην Β' Εθνική.

Αναλυτικά :

«Το ΔΣ ΤΟΥ ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Μάρτζο Πάρη (34  1.97 ) και του εύχεται καλη μπασκετικη χρονια χωρις τραυματισμους. 
Ο Παρης εχει ενα μεγαλο και πλουσιο βιογραφικο ξεκίνησε απο τον Μέγα Αλέξανδρο μετά Ίκαρο Καλλιθέας όπου ανέβηκε μέχρι και στην Α1.Αμεσως μετα επαιξε Ελευσίνα, Πιερικό Αρχέλαο ,Δόξα Λευκάδας ,ΟΦΗ ,Πευκοχωρί το 2017-2018 επαιξε Εθνικο που για μια νικη δεν ανεβηκε η ομαδα του Α1 και τελος περυσι 2018-2019 επαιξε στον Διαγορα Δρυοπιδεων. 
Καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΚΣ Γέφυρας Πάρη καί σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ