16.1 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Μάντζαρης: «Το 2011 ήμουν πιο κοντά στον Παναθηναϊκό» (vid)

Για το καλοκαίρι του 2011, στο οποίο έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και βρέθηκε από το Περιστέρι στον Ολυμπιακό, μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Βαγγέλης Μάντζαρης, σχολιάζοντας μάλιστα ότι λίγο καιρό πριν πίστευε ότι ήταν πιο κοντά στον "αιώνιο αντίπαλο" Παναθηναϊκό, παρά στους Πειραιώτες!

Ο γκαρντ του Περιστερίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Pick n' Roll', στην οποία ρωτήθηκε για την φωτογραφία που τον παρουσιάζει στη Βαρκελώνη και το Final 4 του 2011 ως μέρος της κερκίδας του Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα άσο, να θυμάται όσα είχαν εκτυλιχθεί εκείνο το διάστημα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τα εισιτήρια ήταν δώρο του νέου του μάνατζερ και το ταξίδι του δεν συνδεόταν με την παρουσία του Παναθηναϊκού σε εκείνο το Final Four. Όπως ο ίδιος παραδέχεται πάντως, ανεξάρτητα του συμβάντος με τη Βαρκελώνη, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα του έδινε την εντύπωση πως βρισκόταν πολύ πιο κοντά σε συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι, παρά στον Ολυμπιακό!

Τελικά, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακου και οι σκληρές - όπως αναφέρει στη συνέχεια - διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Σκινδήλια, τον οδήγησαν στην ομάδα του Πειραιά και απογείωσαν εν τέλει την καριέρα του.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε για τον Ολυμπιακό αλλά και τη φετινή σεζόν ο Βαγγέλης Μάντζαρης:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ