22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μάντζαρης, η επιστροφή

Το ριζικό λίφτινγκ της περιφέρειας του Προμηθέα ολοκληρώθηκε σήμερα, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να επιστρέφει στην Πάτρα μετά από διάλειμμα λίγων μηνών και μετά την ανακοίνωση και του Νίκολα Ραντίσεβιτς να ολοκληρώνει την διπλή ενίσχυση στην οποία είχε αναφερθεί το Basketa.gr την προηγούμενη Παρασκευή.

Ο ελεύθερος Μάντζαρης ήταν μια... πολυτέλεια για αυτή την εποχή, ειδικά από την ώρα που ένας παίκτης με τη δική του ποιότητα ουσιαστικά παρέμενε μέλος της ομάδας αφού από τότε που έφυγε από τον Προμηθέα δεν έπαιξε κάπου αλλού. Ξέρει δηλαδή τα αποδυτήρια, έστω κι αν έχουν αλλάξει τα περισσότερα πρόσωπα και κυρίως ξέρει τον προπονητή, τη φιλοσοφία και τις απαιτήσεις του.

Πλέον και με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να τρέχουν, αφού ο Προμηθέας ήδη ταξιδεύει για την Προύσα όπου αύριο αντιμετωπίζει την Μπούρσασπορ, θα αρχίσει ένας αγώνα δρόμου για το νέο μοντάρισμα της ομάδας, αφού μιλάμε για τους δύο κουμανταδόρους, προκειμένου να προλάβει την κούρσα της Ευρώπης και φυσικά να είναι έτοιμη και στο πρωτάθλημα που αρχίζει το Σάββατο.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την ανακοίνωση του Προμηθέα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ