24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε Μάντζαρη και Ραντίσεβιτς καταλήγει ο Προμηθέας

Το σταυρόλεξο των αλλαγών στο ρόστερ του Προμηθέα εξελίχθηκε σε υπόθεση για έμπειρους λύτες τις τελευταίες μέρες, με τον... νοικοκύρη της υπόθεσης Μάκη Γιατρά να σταθμίζει τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί και να οδεύει προς την τελική του απόφαση. Αυτή τελικά, κατά πάσα πιθανότητα θα προσθέσει στο ρόστερ δύο παίκτες, τον Σέρβο Νίκολα Ραντίσεβιτς και τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Κι αν στους ψηλούς η υπόθεση ήταν ανοιχτό βιβλίο, αφού ο... απεγκλωβισμός του Μο Φαγέ από τη Σενεγάλη και το ταξίδι του στην Ελλάδα του έδωσε την θέση που είχε και πιθανότατα θα οδηγήσει στην αποχώρηση του Τζεχάιβα Φλόιντ, στην περιφέρεια τα πράγματα ήταν πολύ πιο περίπλοκα. 

Ο τραυματισμός του Ντιάντε Γκάρετ έκανε άνω - κάτω τον σχεδιασμό του Προμηθέα, αφού πάνω του στηρίζονταν πολλά για την οργάνωση του παιχνιδιού. Ηρθε και η δυσκολία προσαρμογής του Τζαμάλ Νίξον και τελικά το πλάνο που προκρίνεται είναι να περιμένουν τον πρώτο και να αποδεσμεύσουν τον δεύτερο, παίρνοντας τον 26χρονο Ραντίσεβιτς ο οποίος έπαιζε τα δύο τελευταία χρόνια στη Μούρθια και ξαναβάζοντας στο ρόστερ τον Μάντζαρη με τον οποίο υπήρχε η καλή περσινή συνεργασία. Η τρίτη περίπτωση που εξετάστηκε σοβαρά, του Ουίλιαμ Χάτσερ τελικά δεν προχώρησε.

Οι όποιες εξελίξεις και ανακοινώσεις αναμένονται μέχρι την Κυριακή, ώστε η τελευταία εβδομάδα πριν το τζάμπολ της Basket League, εβδομάδα που έχει και ταξίδι στην Τουρκία για αγώνα Eurocup την Τρίτη, να είναι με το ρόστερ που θα βρεθεί στην ελληνική εκκίνηση.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ