22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μάικ Τζέιμς: Τα… γκουλάγκ και οι αιχμές για την ΤΣΣΚΑ!

Ο Μάικ Τζέιμς αισθάνεται "φυλακισμένος" στη Μόσχα, καθώς η ΤΣΣΚΑ, τον δεσμεύει ακόμα με συμβόλαιο και φρόντισε να εκφάσει, με έναν αρκετά ξεκάθαρο τρόπο τον εκνευρισμό του για τη στάση της ομάδας της Μόσχας, μιλώντας για "γκουλάγκ"!

Mε μία αναφορά στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας της άλλοτε Σοβιετικής Ένωσης, τα οποία όλοι γνωρίζουμε ως "γκουλάγκ", ο Μάικ Τζέιμς έκανε ξεκάθαρη την γνώμη του για την κατάσταση που βιώνει αυτή τη στιγμή στη Ρωσική πρωτεύουσα. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έχει έρθει σε οριστική ρήξη τόσο με τον προπονητή του, Δημήτρη Ιτούδη, όσο και με τον σύλλογο της ΤΣΣΚΑ γενικότερα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Μόσχα, καθώς δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με την "Ομάδα του Στρατού", παρά την απόφαση των Ρώσων να του δώσουν το ΟΚ ώστε να αγωνιστεί στο NBA. Ο Τζέιμς όμως δεν συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας που ανήκει, παρά κάνει ατομικές προπονήσεις, μέχρι να βρεθεί μία οριστική λύση που θα βολεύει τις δύο πλευρές, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζέιμς δεν μπορεί να "κάθεται" χωρίς να παίζει μπάσκετ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αυτό φυσικά είναι μία κατάσταση που δεν αρέσει καθόλου στον Τζέιμς, ο οποίος βρήκε για άλλη μια φορά διέξοδο στο "αγαπημένο" του Twitter, ώστε να εκφράσει τα παράπονά του. Η αρχή έγινε με το tweet "Φέρτε πίσω τα γκουλάγκ", το οποίο αποτελεί μία νύξη στην κατάστασή που βιώνει αυτή τη στιγμή ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, "τιτίβισμα" που σήκωσε κύμα απαντήσεων, τις οποίες μάλιστα ο Τζέιμς δεν άφησε δίχως σχόλιο! Σε απάντηση ενός οπαδού της ΤΣΣΚΑ ότι ήταν δίκαιη η "αποπομπή" του από τον Ιτούδη και ότι είναι αυτός που "εκβιάζει" τη Ρώσικη ομάδα, ο Τζέιμς σχολίασε ότι είναι υπερβολή το να χαρακτηρίσει κανείς δίκαιη την απόφαση της ομάδας του, ενώ όταν τον ρώτησαν αν θα ανακοινώσει την επόμενη του ομάδα, απάντησε ότι "είμαι μπερδεμένος από την κατάσταση... έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο.".

Δείτε τα Tweets του Μάικ Τζέιμς:

https://twitter.com/TheNatural_05/status/1431289879762190338

https://twitter.com/TheNatural_05/status/1431311973229158401

https://twitter.com/TheNatural_05/status/1431318048921821185



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ