18.2 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μάβερικς: Από τον Γιάννη στον Ντόντσιτς ο Κιντ (vids)

Σε νέα εποχή μπαίνουν οι Ντάλας Μάβερικς, με τον Τζέισον Κιντ να αναμένεται να αντικαταστήσει στην άκρη του πάγκου τους τον αποχωρήσαντα Ρικ Καρλάιλ.

Ο 61χρονος προπονητής θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ιντιάνα Πέισερς, με τη… σκυτάλη να παίρνει ο παλαίμαχος γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε στους Τεξανούς από το 1994 έως το 1996 και από το 2008 έως το 2012, κατακτώντας μεταξύ άλλων τον τίτλο του πρωταθλητή του ΝΒΑ για τη σεζόν 2010-2011.

https://www.youtube.com/watch?v=ZuYwt5oKUK8

https://www.youtube.com/watch?v=tru84hQIahw

 

Ο 48άχρονος κόουτς ξεκίνησε την πορεία του ως πρώτος προπονητής το 2013 από τους Μπρούκλιν Νετς, ενώ το διάστημα 2014-2018 βρέθηκε στους Μιλγουόκι Μπακς και συνεργάστηκε με το Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μου στο ΝΒΑ. Είμαι πιστός στους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Τον αγαπώ σαν άνθρωπο, νοιάζομαι για αυτόν», είχε αναφέρει για εκείνον ο Έλληνας διεθνής.

https://www.youtube.com/watch?v=8acupRbfmeg

Μετά την αποχώρησή του από τα «ελάφια», από το 2019 μέχρι φέτος, υπήρξε βοηθός στους Λος Άντζελες Λέικερς, στο πλευρό του Φρανκ Βόγκελ. Με τους «λιμνανθρώπους» κέρδισε το περσινό πρωτάθλημα. Τώρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Ντάλας, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως βρίσκεται μία... ανάσα από την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τους «Μαβς», ώστε να αναλάβει την ομάδα, αλλά και το… χτίσιμο του Λούκα Ντόντσιτς.

https://www.youtube.com/watch?v=aJBl7RMDlVo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ