24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μάβερικς: Από τα παρκέ στους πάγκους ο Ντάντλεϊ (vid)

Τέλος στην καριέρα του ως παίκτης έβαλε ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση των Ντάλας Μάβερικς και θα βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο του Τζέισον Κιντ.

Μετά από 14 χρόνια στα παρκέ ήρθε το τέλος του δρόμου για τον Τζάρεντ Ντάντλεϊ. O 36χρονος Αμερικανός, ο οποίος πραγματοποίησε μία μακρά και αξιόλογη καριέρα ως ρολίστας σε 7 διαφορετικές ομάδες, πήρε την απόφαση να κάνει τη μετάβαση στο επόμενο μονοπάτι της καριέρας του και από τα παρκέ να βρεθεί στην άκρη των πάγκων. Ο Ντάντλεϊ, ο οποίος περίμενε το ενδεχόμενο πρότασης ανανέωσης από τους Λέικερς, τελικά δεν θα επιστρέψει για τρίτη χρονιά στην Πόλη των Αγγέλων και την ομάδα με την οποία κέρδισε το πρώτο και μοναδικό πρωτάθλημα της καριέρας του, το 2020.

Ο Τζέισον Κιντ, ο οποίος ήταν μαζί με τον Ντάντλει ως βοηθός προπονητής του Φρανκ Βογκελ τα τελευταία δύο χρόνια στους Λέικερς, αποφάσισε να του προτείνει μία θέση άμεσου βοηθού του για την επόμενη σεζόν. Έτσι, ο Ντάντλεϊ μετακομίζει στο Ντάλας και τους Μάβερικς, για την πρώτη δοκιμή του σε κάποιο προπονητικό πόστο, κάτι που δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αποτελεί φυσική συνέχεια του ρόλου που είχε ως βετεράνος στους Λος Άντζελες Λέικερς, τα τελευταία δύο χρόνια.

Σε 14 χρόνια καριέρας ο Ντάντλεϊ αγωνίστηκε 904 φορές, γράφοντας 7.3 πόντους και 2.7 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ χαρακτηριστικό του ως παίκτης ήταν η έντονη ανταγωνιστικότητά του, η σκληράδα του παιχνιδιού του και το συνεχές trash talking.

https://www.youtube.com/watch?v=36VcW5DWJyI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ