18.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λεμπρόν: Ξέσπασε για τους «γερασμένους» Λέικερς (vids)

Οι κινήσεις των Λος Άντζελες Λέικερς στο φετινό μεταγραφικό παζάρι έχουν αυξήσει σημαντικά το μέσο όρο ηλικίας τους, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Οι «λιμνάνθρωποι» συμπλήρωσαν μια δεκάδα παικτών με το μ.ό. ηλικίας τους να ξεπερνάει τα 34 χρόνια, συγκεκριμένα φθάνει τα 34,7. Αν και παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με τους Ουέσλι Μάθιους (34 ετών) και Τζάρεντ Ντάντλεϊ (36 ετών), κι αν θα παραμείνουν, η τελευταία μεταγραφή του 37χρονου Καρμέλο Άντονι αύξησε ακόμα περισσότερο το μέσο όρο. Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι 36 ετών, όπως και οι Μαρκ Γκασόλ και Τρέβορ Αρίζα, ο Ντουάιτ Χάουαρντ 35 ετών, ο Ουέιν Έλινγκτον 33 ετών και οι Ράσελ Ουέστμπρουκ και Κεντ Μπέιζμορ 32 ετών.

Η κριτική που έχει ασκηθεί μέχρι στιγμής στους Καλιφορνέζους είναι έντονη, γεγονός για το οποίο ξέσπασε ο «βασιλιάς», ο οποίος πιστεύει φυσικά στους Λος Άντζελες Λέικερς και τις δυνατότητές τγους. Ο Λεμπρόν Τζέιμς, μάλιστα, απάντησε στους επικριτές της ομάδας, αναφέροντας: «Συνεχίστε να μιλάτε για την ομάδα μου, τις ηλικίες μας, πώς παίζουμε, για το εάν είμαι τραυματίας, για το πώς έχει περάσει η... μπογιά μας στη λίγκα κι όλα αυτά. Κάντε μου μια χάρη, σας παρακαλώ. Και το εννοώ, σας παρακαλώ. Κρατήστε την ίδια ενέργεια όταν ξεκινήσει. Αυτό ζητάω μόνο. Ευχαριστώ».

https://www.youtube.com/watch?v=myeB0vIO2uI

https://www.youtube.com/watch?v=b117a8_jALE



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ