17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λύμουρα: «Όλα για τον στόχο μας» (vids)

Στους τελικούς της Α1 Γυναικών για πρώτη φορά μετά το 2016 επιστρέφει ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη του με 64-54 επί του ΠΑΟΚ στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου.

Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη διατήρησαν το αήττητο στην έδρα τους φέτος και πήραν τη ρεβάνς για την ήττα τους από τις «ασπρόμαυρες» στο κλειστό της Πυλαίας, στον πρώτο γύρο. Στον τελικό θα τεθούν αντιμέτωπες με τον Ολυμπιακό, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, τον οποίο το «τριφύλλι» έχει κατακτήσει άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν (1998, 2000, 2005, 2013).

https://www.youtube.com/watch?v=nqOTmcJS_tw

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς παίξαμε με την ομάδα που μας είχε κερδίσει στην έδρα της. Καταφέραμε και περάσαμε στον τελικό και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην παλιά μου ομάδα, στον ΠΑΟΚ, και να του ευχηθώ καλή συνέχεια», ανέφερε για την επικράτησή τους απέναντι στις Θεσσαλονικιές η Λολίτα Λύμουρα, η οποία φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα από το 2016 μέχρι πέρυσι, οπότε επέστρεψε στις «πράσινες».

https://www.youtube.com/watch?v=Cun0Lpbv73M&t=1s



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ