17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Λύκος» ο Ντενγκ

Στη Μινεσότα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουόλ Ντενγκ, με τον Βρετανό φόργουορντ να ενώνει τις δυνάμεις του με τους «Γουλβς», ώστε να γίνουν ακόμη πιο ισχυροί.

Παίκτης των Μινεσότα Τίμπεργουλβς είναι πια ο Λουόλ Ντενγκ, φτάνοντας σε συμφωνία με την ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μετά από μια καριέρα σε Μπουλς, Καβαλίερς, Χιτ και Λέικερς, με τους τελευταίους να καταφέρνουν να ξεφορτωθούν το «βαρύ» του συμβόλαιο, η ομάδα του Τομ Θίμποντο έφερε τον πολύπειρο φόργουορντ, ώστε να προσθέσει ακόμη ένα δυνατό «χαρτί» εν όψει της πολύ ανταγωνιστικής Δύσης.

Ο Ντενγκ θα λάβει 2.4 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ψάχνοντας την νέα του ευκαιρία σε μια καριέρα που μετρά ήδη 14 χρόνια ως παίκτης του ΝΒΑ, όπου μετρά κατά μέσο όρο 15 πόντους, 6.1 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά αγώνα. Παράλληλα, θα ξαναβρεί τον κόουτς Θίμποντο, με τον οποίο έχει κάνει τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του, όντας All Star το 2012 και το 2013, ενώ ήταν στην κορυφαία αμυντική ομάδα του ΝΒΑ το 2012.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ