24.1 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Λυκογιάννης: «Να αρχίσει ξανά το μπάσκετ στις μικρές κατηγορίες»

Ο Άρης Λυκογιάννης μετά το παιχνίδι του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ εστίασε στα όσα συνέβησαν, αλλά έστειλε μήνυμα για άμεση επανέναρξη στις μικρές κατηγορίες.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πρόβλημα στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ότι χάσαμε τελείως τον προσανατολισμό μας στην επίθεση. Δεν πηγαίναμε σε δεύτερες λύσεις και δεν είχαμε τις ενδεδειγμένες επιλογές. Το Περιστέρι ξέφυγε 8-10 πόντους και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι τέλους».

Υπάρχουν αρκετά προβλήματα σε αρκετές θέσεις. Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα της ομάδας είναι να πορευτεί με τις λιγότερες αλλαγές και τα λιγότερα έξοδα. Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί κανονικά και πρέπει να προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Φάνηκαν κάποια προβλήματα σήμερα. Δεν μας πήγε και το περιφερειακό σουτ ακόμα και σε ελεύθερα σουτ.

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: «Δεν θα ήθελα να πω ότι είναι μονόδρομος, αλλά οι άνθρωποι έχουν επενδύσει πολλά πράγματα κι ευελπιστούν στη βοήθεια του κόσμου για να ελαφρύνουν τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων. Καλή χρονιά κι ελπίζουμε να αρχίσει ξανά το μπάσκετ και στις μικρότερες κατηγορίες».

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ