16.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Λυκογιάννης με συμβόλαιο… Σούλη στον ΠΑΟΚ (vid)

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Άρης Λυκογιάννης είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους. Συμφώνησαν να συνεχίζουν μαζί και δεν είχαν κανένα λόγο να περιμένουν για να το επισημοποιήσουν. Ο έμπειρος κόουτς θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου του Δικεφάλου για τρία ακόμη χρόνια! Έτσι επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που έγινε γνωστή νωρίτερα έστω και κατά το... 66,6% αφού οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί ως το 2024 και όχι ως το 2023.

 

Πρόκειται για συμφωνία που θυμίζει... τύπου Σούλη Μαρκόπουλου που πέρασε μια 10ετία στον ΠΑΟΚ. Ασφαλώς και απέχει πολύ από αυτήν την επίδοση ο Λυκογιάννης, όμως η λογική ενός τόσο μεγάλου σε διάρκεια συμβολαίου, θυμίζει τη συνεργασία του Δικεφάλου με τον πρώην προπονητή του.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, λιτή αλλά... περιεκτική: «Πριν από 111 ημέρες καλωσορίσαμε τον κόουτς Λυκογιάννη στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον κ. Αριστείδη Λυκογιάννη και την επέκταση της συνεργασίας μας μέχρι και το 2024».

 

Θα βλέπουμε για καιρό λοιπόν, εικόνες όπως... αυτή.

 

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ