13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λυκογιάννης : «Καθαρό μυαλό απέναντι στον Ηρακλή»

Την πέμπτη του νίκη σε έξι αγώνες στους οποίους βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ θέλει να πετύχει ο Άρης Λυκογιάννης, στην αυριανή (23/1, 17:00) αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του ανέφερε πως μοναδικός στόχος της ομάδας του είναι η νίκη, ενώ ανέφερε πως το σημαντικό είναι να υπάρχει καθαρό μυαλό :

«Η διακοπή είναι αλήθεια ότι ανακόπτει τον ρυθμό των ομάδων που δεν είχαν αγώνα αυτό το διάστημα, υπήρχε ωστόσο η δυνατότητα να δουλέψουμε πάνω σε κάποια πράγματα, να προσθέσουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας και σίγουρα να βελτιώσουμε κάποιες καταστάσεις. Το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι στο γήπεδό μας, είναι ένα τοπικό ντέρμπι και ο στόχος μας, όπως σε όλα τα παιχνίδια, είναι να κερδίσουμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος είναι μία ομάδα με ποιότητα, έχει πολύ μεγάλο ατομικό ταλέντο και σίγουρα είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Ελπίζω οι παίκτες μας να είναι έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά, ώστε να μπορέσει η ομάδα να κερδίσει. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καθαρό μυαλό. Ο Ηρακλής ασκεί μεγάλη πίεση στη μπάλα κι εμείς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σωστά αυτό. Να κάνουμε το παιχνίδι μας, με έλεγχο των ριμπάουντ και του ρυθμού».

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ COVID-19 που έγιναν στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ