17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λυκογιάννης: «Δύσκολο με 37-19 βολές»

Τρεις μέρες μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε ένας ΠΑΟΚ με πολύ καλύτερο πρόσωπο, προσηλωμένος στην άμυνα, με καλές κατά κανόνα επιλογές στην επίθεση. Επιστρέφει στη βάση του όμως με άδεια χέρια, κάτι που δεν έκανε ωστόσο τον Άρη Λυκογιάννη να αγνοήσει τη βελτίωση της ομάδας του.

 


«Νομίζω είχαμε μια καλή παρουσία σήμερα, θεωρώ ότι μετά το πρώτο 15λεπτο βγάλαμε αντίδραση. Μικρές λεπτομέρειες και κάποιοι παράγοντες κρίνανε το αποτέλεσμα» είπε για να αναφερθεί στη μεγάλη διαφορά στις βολές αφού το Λαύριο είχε 37 έναντι 19 της δικής του ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τέταρτη περίοδο οι γηπεδούχοι είχαν 15/19 και οι φιλοξενούμενοι 0/1: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να δούμε το βίντεο να αναλύσουμε τα λάθη μας. Σίγουρα όμως δεν είναι εύκολο όταν οι βολές είναι 37-19 να μείνεις μέχρι το τέλος μέσα στο παιχνίδι, εμείς το κάναμε και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».

 


Σε ένα γενικότερο σχόλιο του, ο προπονητής του Δικεφάλου είπε; «Νομίζω ότι είχαμε ένα άσχημο πρώτο δεκάλεπτο απέναντι στην ΑΕΚ, σήμερα ήμασταν ανταγωνιστικοί και από εδώ και πέρα συνεχίζουμε. Ο ΠΑΟΚ χτίστηκε για συγκεκριμένα πράγματα φέτος και φυσικά είναι σημαντική και η ΑΜΚ».

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ