18.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λυκογιάννης: «Άμοιρο μπασκετάκι, δε θα κάνουμε ένσταση» (vid)

Ο Άρης Λυκογιάννης αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ δε σκοπεύει κάνει ένσταση για την καταφανέστατη φάση του αντικανονικού «στοπ» του Ντάριλ Μέικον στον Ζερμέιν Λοβ 30" πριν τη λήξη του τρίτου προημιτελικού με την ΑΕΚ, που εν πολλοίς καθόρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Basket League

Ο Έλληνας τεχνικός του« δικεφάλου» του Βορρά δεν έκρυψε την απογούτευση του για την έκβαση της αναμέτρησης, ούτε για τα πλήγματα που δέχεται το άθλημα. 

Αναλυτικά ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, καλή συνέχεια στα ημιτελικά. Συγχαρητήρια και στη δική μου ομάδα και τους παίκτες, γι' αυτή την προσπάθεια που έκαναν. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο μέρος το μυαλό μας χάλασε αρκετά νωρίς. Η ΑΕΚ έπαιξε αρκετά πιο σκληρά σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια, εμείς βρεθήκαμε σε κακή μέρα εκτελεστικά στο δύο εναντίον δύο στο πικ εν ρολ. Παίξαμε αρκετά εγωιστικά. Αυτό μας έκανε πιο λάιτ στο αμυντικό κομμάτι, συν το γεγονός πως κατά την προσωπική μου άποψη η αντιμετώπιση που είχαμε από τους δύο εκ των τριών διαιτητών δεν ήταν ισάξια.

Η γνώμη μου είναι ότι δεν μας αντιμετώπισαν με τον ίδιο τρόπο. Στο ημίχρονο είπαμε ότι δεν θέλαμε να μείνει αυτή ως τελευταία εικόνα της ομάδας, αν ήταν η τελευταία. Αυτό κάναμε στο δεύτερο μέρος, κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος είχε κοιμηθεί απ΄το +20 του ημιχρόνου, μέχρι το τελευταίο τρίλεπτο που βρεθήκαμε σε απόσταση βολής.

Στο 83-79 έγινε ένα κλέψιμο. Όπως την είδα μετά -γιατί εκείνη την ώρα είναι φυσιολογικό να μην έχεις άποψη, έχεις την αμφιβολία- δε νομίζω ότι μπορεί να τη δει κάποιος και να έχει την αμφιβολία ότι το καλάθι αυτό είναι κανονικό. Παρότι πρόκειται για προημιτελικά, οι διαιτητές δεν πήγαν καν στο Instant Replay. Ο κ. Κορομηλάς μού είπε "είμαι 100% σίγουρος". Το βράδυ, αφού ο φίλος μου ο Ηλίας είναι 100% σίγουρος, να μας πει αν δικαιώνεται η άποψή του και δεν πήγε καν στο Instant Replay. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το Instant Replay, αφού μιλάμε για τα προημιτελικά.

Κι επειδή έχει γίνει πολύς ντόρος με το τι συνέβη στο 1ο παιχνίδι, να σας πληροφορήσω εκ των προτέρων ότι η ομάδα δεν θα κάνει ένσταση για τη συγκεκριμένη απόφαση, που είναι 100% ξεκάθαρη. Αυτό το άμοιρο το μπασκετάκι, γιατί άμοιρο έχει καταντήσει, δεν χρειάζεται κοπάνημα απ' όλους. Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα, δεν παίρνουμε κανένα παράδειγμα. Δεν καταλαβαίνουμε ότι έχουμε πάει στον πάτο του βαρελιού.

Για να μην σας κουράζω, καλό καλοκαίρι. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ στα ημιτελικά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ