25.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Λούντμπεργκ: “Ήταν ένα έντονο παιχνίδι”

Ο Ίφε Λούντμπεργκ ήρθε ως προσθήκη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά τους τραυματισμούς αρκετών παικτών και τα θέματα με τον Μάικ Τζέιμς, αλλά έχει καταφέρει να κερδίσει το χρόνο του, το σεβασμό των συμπαικτών του και να παίξει έως και πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως έγινε απόψε απέναντι στον Παναθηναϊκό, στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

"Συνολικά, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα", τόνισε ο Λούντμπεργκ, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 19 πόντους με 4/7 δίποντα και 3/4 τρίποντα, ενώ είχε ακόμη τρία ριμπάουντ, πέντε ασίστ και μόλις ένα λάθος σε σχεδόν τριάντα λεπτά παρουσίας στο παρκέ. "Ήταν ένα έντονο παιχνίδι και θέλαμε να τελειώσουμε την κανονική περίοδο με μια θετική παρουσία και να συγκεντρωθούμε στα play offs" συμπλήρωσε, για να καταλήξει: "Αντιμετωπίζουμε τη Φενέρμαχτσε, μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας και στις δυνατότητές της. Ανυπομονούμε για αυτούς τους αγώνες".

Ο Ουίλ Κλάιμπερν από την πλευρά του δήλωσε: "Είναι μια δύσκολη διοργάνωση και παρά το ότι δεν έφτασε στα play offs, ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει υπερηφάνεια, είναι μαχητές και ήρθαν για να παίξουν δυνατά. Είμαστε έτοιμοι να πάμε στα play offs. Ελπίζουμε να μπορούμε να συνεχίσουμε με νίκες και να γινόμαστε καλύτεροι".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ