21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λι: «Άκουσα ΠΑΟΚ και δεν είχα κάτι να περιμένω» (pic, vid)

Ο Άντονι Λι μπήκε στο γήπεδο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά -έστω και όχι στο PAOK Sports Arena αλλά στο κλειστό της Μίκρας- και άρχισε... ταχύρρυθμα προκειμένου να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί στον καθοριστικό αγώνα της Τετάρτης (12/1, 19:30) με τη Στρασμπούρ. Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Δικεφάλου, έδειξε να ξέρει καλά τη νέα του ομάδα.

 

«Δεν είχα κάτι που να περιμένω. Ήταν βράδυ και μου είπαν ότι έχω μία πρόταση. Όταν άκουσα το όνομα του ΠΑΟΚ ενθουσιάστηκα» είπε ο Αμερικανός που αντιμετώπισε τον Δικέφαλο τόσο με το Ρέθυμνο όσο και με τον Πανιώνιο: «Έχω παίξει στην Ελλάδα, έχω παίξει σε αυτό το γήπεδο σαν αντίπαλος και με ενθουσίασε η ιδέα να είμαι εδώ, σε αυτή την ατμόσφαιρα και με αυτούς τους οπαδούς, οπότε πήρα αμέσως αυτή την ευκαιρία».

 

Ο Λι θα πέσει απευθείας στα βαθιά αφού μετά το ματς του BCL θα ακολουθήσει εκείνο της Basket League που επαναρχίζει, κόντρα στον Κολοσσό: «Είμαι έτοιμος να παίξω. Αυτές οι ευκαιρίες δεν έρχονται συχνά. Και όταν έρχονται, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς και να είσαι σίγουρος ότι θα δώσεις ότι καλύτερο μπορείς. Θέλω λοιπόν κι εγώ να δώσω ότι μπορώ για να πάρουμε περισσότερες νίκες και να κάνω τους οπαδούς μας χαρούμενους και υπερήφανους».

 

 

Ο Αμερικανός που αποκτήθηκε για να αντικαταστήσει τον Ντέρεκ Ογκμπέιντε, επέλεξε το Νο2 και γνωρίστηκε σήμερα με τους προπονητές, τους νέους συμπαίκτες αλλά και τους διοικούντες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ...

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ