23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λιμνιάτης: “Όσο γίνεται πιο ψηλά”

Η ΑΕΚ είναι η τελευταία ομάδα που έμαθε τον αντίπαλό της στους προημιτελικούς κυπέλλου Ελλάδας. Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Κολοσσό Ρόδου και το Ρέθυμνο θα φέρει στο ΟΑΚΑ τους Κρητικούς (9/11, 18.00), που είχαν νικήσει την ΑΕΚ πριν ένα δεκαήμερο στην Basket League. Είναι κάτι που δεν έχει ξεχάσει ο Γιώργος Λιμνιάτης, συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου και κάτι στο οποίο έκανε αναφορά μιλώντας για τον αυριανό αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Έχουμε μπροστά μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αντιμετωπίζουμε το Ρέθυμνο που πριν δέκα ημέρες μας κέρδισε δίκαια στην Κρήτη για το Πρωτάθλημα. 
Μια ομάδα με αρχές, σωστό μπάσκετ και σε καμία περίπτωση η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο. Αυτό το γεγονός καθιστά την αναμέτρηση πολύ επικίνδυνη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι πάρα πολύ. Να δώσουμε έμφαση στον κεντρικό άξονα του Ρεθύμνου, στον Φράνκαμπ, και αν λειτουργήσουμε όπως πρέπει και βγάλουμε την ενέργεια που έχουμε στα τελευταία ματς, νομίζω θα κάνουμε τη δουλειά μας πιο εύκολη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ