16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στους Λέικερς ο Καρμέλο Άντονι! (vid)

Mε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o Καρμέλο Άντονι ανακοίνωσε ότι θα πάει στους Λος Άντζελες Λέικερς, βρίσκοντας έτσι τον αδερφικό του φίλο, ΛεΜπρον Τζέιμς!

Η ενίσχυση για τους Λέικερς καλά κρατεί. Μία από τις πλέον δραστήριες ομάδες τις τελευταίες ημέρες συνεχίζουν την δραματική αναμόρφωση του ρόστερ με στόχο την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, και προσθέτουν ακόμα ένα πολύ σημαντικό γρανάζι σε αυτό. Ο Καρμέλο Άντονι, ένας εκ των πλέον χαρισματικών σκόρερ που είδε το NBA τις τελευταίες δεκαετίες, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του πολύ καλού φίλου του, ΛεΜπρόν Τζέιμς, και να κυνηγήσει και αυτός το πρωτάθλημα που λείπει από το παλμαρέ του!

Ο Άντονι, ο οποίος επανήλθε στο NBA χάρη στην παρουσία τους στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, είχε δηλώσει την πρόθεσή του κάποια στιγμή να βρεθεί στην ίδια ομάδα με τον ΛεΜπρον Τζέιμς, ενώ ο "Βασιλιάς", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θα δεχόταν και μείωση μισθού αν μπορούσε να έχει μαζί του τους φίλους του, Ντουέιντ Ουέιντ, Καρμέλο Άντονι και Κρις Πολ, στην ίδια ομάδα.

Η συμφωνία του  Καρμέλο Άντονι με τους Λέικερς είναι για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, την οποία ανακοίνωσε με το εξής σύντομο βίντεο:

https://twitter.com/carmeloanthony/status/1422635486984785921

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ