13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λεκαβίτσιους: “Ο Πιτίνο δεν μας ήξερε”

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους από τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στη Λιθουανία και την Ζαλγκίρις Κάουνας και σε συνέντευξή τους στο krepsinis.net αναφέρθηκε στις διαφορές ανάμεσα στον Ρικ Πιτίνο και τον νυν προπονητή του και διάδοχο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Μάρτιν Σίλερ.

"Οι πρώτες μέρες με τον Πιτίνο μου θύμισαν το σχολείο όπου έπρεπε να πεις το όνομά σου και να γνωριστείς με τη δασκάλα. Οι δυο προπονητές είναι η μέρα με τη νύχτα. Πριν αρχίσει η σεζόν ανησυχούσα πως ο κόουτς θα έρθει και δεν θα ξέρει τίποτα για εμάς. Αλλά όταν έφτασε είδα πως ανησυχούσα άδικα, καθώς ήξερε πολλά για εμάς. Όχι μόνο το όνομά μας και τη θέση που παίζουμε, αλλά και τα δυνατά σημεία του καθενός ή που έχουμε αδυναμίες".

Κάπου εκεί ήρθαν και οι αναμνήσεις από την πρώτη συνάντηση με τον Πιτίνο: "Δεν ήξερα τίποτα για εμάς και μας το είπε από την πρώτη μέρα με απόλυτη ειλικρίνεια. "Δεν ξέρω το όνομά σας, τι θέση παίζετε, οπότε παρουσιάστε τον εαυτό σας". Έπρεπε να πούμε λοιπόν "το όνομά μου είναι Λούκας, είμαι πλέι μέικερ, είμαι από τη Λιθουανία". Οπότε μπορώ να πω πως είμαι χαρούμενος που ο νέος μου προπονητής μας ήξερε πριν έρθει".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ