15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λαύριο – Προμηθέας: Σήμερα εκδίκαση και απόφαση! (vid)

Ο αγώνας δρόμου που έχει αρχίσει από το βράδυ του Σαββάτου από τον ΕΣΑΚΕ για να τρέξουν οι εξελίξεις στο πολυσυζητημένο πέμπτο παιχνίδι του Λαυρίου με τον Προμηθέα αποδίδει από σήμερα κιόλας. Ο αθλητικός δικαστής του συνδέσμου κατανόησε το επείγον της υπόθεσης, από το οποίο εξαρτάται η έγκαιρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και κατ' επέκταση και η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας και έτσι όρισε για σήμερα στις 16.00 την εκδίκαση της υπόθεσης. Συμφώνησε ακόμα και στο αίτημα να επιχειρήσει να εκδόσει αυθημερόν την απόφασή του, αν αυτό καταστεί εφικτό από την ακροαματική διαδικασία, για να μη χαθεί ούτε ώρα.

Εκτός αυτού, όμως στον σύνδεσμο επιχειρούν να προχωρήσουν και στο επόμενο υποθετικό αλλά πολύ πιθανό βήμα. Εκαναν... έρευνα για το ΑΣΕΑΔ, όπου είναι μια ισχυρή πιθανότητα να οδηγηθεί η υπόθεση από όποιον δεν ικανοποιηθεί πρωτόδικα και με χαρά είδαν ότι υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρίαση για αυτή την Πέμπτη (3/6). Η προσπάθειά τους πλέον είναι να ενημερώσουν το όργανο αλλά και όλους τους αρμόδιους φορείς για το εξαιρετικά επείγον του θέματος ώστε αν χρειαστεί, και να βάλουν στην ημερήσια διάταξη την προσφυγή που πιθανώς προκύψει αλλά και να αιτηθούν άμεσης απόφασης μετά την εκδίκαση.

Αυτά, του ΑΣΕΑΔ, βέβαια ακόμα μοιάζουν μακρινά αφού πρώτα πρέπει να δούμε τα σημερινά, με τις δύο ομάδες να υποστηρίζουν τις θέσεις τους και τον δικαστή να πρέπει να κρίνει. 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ