20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λαύριο – Προμηθέας: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση, απόψε η απόφαση

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης για το Game 5 των ημιτελικών ανάμεσα στο Λαύριο και τον Προμηθέα Πάτρας. Οι εμπλεκόμενοι κατέθεσαν στον αθλητικό δικαστή και η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή απόψε (31/05) κιόλας, γύρω στις 8 το απόγευμα. 

Ο ΕΣΑΚΕ είχε ασκήσει πιέσεις προκειμένου η απόφαση να βγει το συντομότερο δυνατόν, αφού δεν αποκλείεται κάποια εκ των δύο ομάδων να προσφύγει και στο ΑΣΕΑΔ, ενώ οι ημέρες κυλάνε και ο χρόνος πιέζει τόσο για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όσο και για την ενσωμέτωση των παικτών στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος ενόψει του Προλυμπιακού τουρνουά. 

Όπως αναμενόταν, η πλευρά των Πατρινών, η οποία είχε καταθέσει και την ένσταση, υποστήριξε ότι υπήρξε ξεκάθαρη παράβαση των κανονισμών, ενώ το Λαύριο δεν αμφισβητεί μεν το γεγονός αυτό, αλλά θεωρεί πως αυτός που εν τέλει ευνοήθηκε από το λάθος ήταν ο Προμηθέας. Διαιτητές και γραμματεία δεν κλήθηκαν στην ακροαματική διαδικασία, από τη στιγμή που είχαν καταγράψει τις θέσεις τους στο φύλλο αγώνα. 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι τόσο ο Μάκης Γιατράς, όσο και ο Χρήστος Μήλας απολογήθηκαν για τη συμπεριφορά τους, η οποία είχε αποτυπωθεί και στο φύλλο αγώνα. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ