23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Προμηθέας: Κατέθεσε ένσταση για… μη αποβολή του Γιάννη Αγραβάνη (vid)

Ο συναρπαστικός αγώνας του Λαυρίου με τον Προμηθέα που έδωσε στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη την πρόκριση για τους τελικούς των πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της, έχει και συνέχεια. Οι Πατρινοί που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ότι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία των Μάνου, κυρίως αυτού, Καρακατσούνη και Πουρσανίδη, καταθέτουν ένσταση για κακή μη αποβολή... δικού τους παίκτη.

Στη φάση που ο Γιάννης Αγραβάνης κέρδισε αντιαθλητικό φάουλ και στη συνέχεια είχε διαμάχη με τον Γκλεν Κόζι και χρεώθηκαν οι δύο από ένα αντιαθλητικό στη συνέχεια, για τον Αγραβάνη ήταν το δεύτερο αντιαθλητικό του στο ματς. Κατά συνέπεια έπρεπε να αποβληθεί και να μη μείνει στο γήπεδο και να σουτάρει τις βολές.

Οι διαιτητές και η γραμματεία προφανώς δεν το επισήμαναν, έτσι ο Προμηθέας προχωράει σε ένσταση για μια σοβαρή παράβαση κανονισμών. Ειπώθηκε μάλιστα στην απάντηση ότι το φάουλ του Αγραβάνη δεν χρεώθηκε αντιαθλητικό, στη διαμάχη με τον Κόζι. Μόνο που αν ήταν έτσι, ο Αγραβάνης θα έπρεπε να σουτάρει τέσσερις βολές, δύο για τον αντιαθλητικό στη φάση και δύο για την αψιμαχία, αφού του Κόzι χρεώθηκε αντιαθλητικό και αποβλήθηκε!

O Προμηθέας έχει καταθέσει άλλες δύο ενστάσεις στο φύλλο αγώνα, μία για ένα καλάθι στο πρώτο ημίχρονο που υποστηρίζει ότι κακώς μέτρησε και μία για ένα φάουλ που χρεώθηκε στον Αγκμπελίζω ενώ έγινε από άλλο παίκτη.

Ειδικά όμως για τη φάση με τα αντιαθλητικά, μοιάζουν μετρημένα τα κουκιά και όλα δείχνουν ότι αυτό το ματς δύσκολα θα έχει τελειώσει απόψε...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ